12:00:05



Hejhej, här har ni en tjej som just sovit 12 timmar och därmed inte kommer till Skellefteå förrän ikväll. Jag kände redan igår att jag behövde sova och att jag ville stanna hemma idag, har dessutom åkt på en förkylning igen, suck...
Nu ska jag passa på att plugga till biologiprovet.

Tell me when you hear my silence, there's a possibility I wouldn't know

.
God morgon och god natt! (Jag är alldeles för negativ för att kunna säga nåt annat idag)

Jenices födelsedagsfika






Igår var vi 12 stycken tjejer som träffades för att fira Jenices födelsedag. Vi fikade och pratade i flera timmar, riktigt mysig kväll!

28 januari

Har just varit ute på en timmes promenad med Nelson så nu ligger han och sover på golvet. Snart kommer Elsa och Jenny hit så jag passade på att baka en kladdkaka. Gött!

Det fick bli en ny header (jag klarade det!) men jag är fortfarande inte riktigt nöjd, men det får jag fixa till nån annan dag. Hörs!

Rosa moln.


Idag, från bussfönstret. Fint va?

Tar en hemmakväll ikväll och imorgon får jag sova hur länge jag vill. Kunde inte kännas bättre!

26 januari

Idag är det exakt en månad (!!) kvar tills jag fyller år och imorgon får jag träffa Elsa för första gången på tre veckor!

Jenice.

Idag fyller även min fina vän Jenice 18 år!

Den här tjejen har ett hjärta av guld, hon bryr sig mer om de andra än sig själv och ser alltid till att alla mår bra. Hon älskar hela Body Shop's sortiment och samlar på B&J-burkar som står på hennes hylla i sovrummet. Hon har samma musiksmak som mig och vi börjar alltid sjunga på samma låt exakt samtidigt.

Hon kan väcka mig klockan 4 på natten med ett SMS som säger att hon ligger och tänker på mig. Att borsta tänderna för Jenice tar 10 minuter och är (och kommer alltid att vara) en hopplös tidsoptimist ;)


Vi hamnade i samma klass i sjuan och av en slump så blev vi parade ihop med varann redan första dagen för att ta reda på den andras intresse och jag minns att jag beundrade din fina handstil. Men det tog dock ända tills åttan då vi fann varandra.

Sommaren 2008 var våran sommar, du sov över hos mig så ofta att du fick din egen tandborste och vi åkte runt på Puch K:n och Monarken. Jag minns hur vi skolkade från gympalektionen och for och köpte "korvgröt" som vi åt kall på en parkbänk medan vi tittade på gamla gubbar som gick så stelt att det såg ut som om de hade kvastar uppstoppade i rumpan. Jag minns mattelektionerna med Mats, och trots att han förklarade flera gånger så förstod vi aldrig det där med linjära funktioner. Jag minns "red like a danisch sausage" på engelskaprovet och det där nationella provet i kemi som vi inte fattade nånting av så det slutade med att vi kluddade dit något oförståeligt och sedan vi fick ett skrattanfall som varade hela lektionen.

 

Vi var två trasiga fjortonåringar som hittade varandra och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dig. Det gör lite ont i mig att jag just nu befinner mig sexton mil ifrån dig men jag kommer aldrig att glömma att vi älskar danska och varann

Grattis på födelsedagen, Jenice!

2008-2011. Igår, idag och imorgon.


Marcus

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år...
Grattis på 18-årsdagen, Marcus!

Söndag

Sitter just nu och äter rester från gårdagens kinamat här i sängen, mmm! Om två timmar befinner jag mig på bio med min kusin och hennes familj, vi ska se Narnia i 3D! Har hört blandade åsikter om denna film men vi får väl se vad jag tycker.

Ikväll ska jag ta tag i alla dessa läxor och sedan se massor avsnitt av How i met your mother. Ser riktig framemot att bara vara hemma och ta det lugnt. Nu kom jag på att jag har chips kvar i skafferiet, kvällen blev just ännu bättre i mina tankar! ;)

I torsdags. Vi går mot ljusare tider och det känns så bra!

Med grädde i håret och värk i benen

Igår firade vi att Marcus fyller 18 år på måndag!
Vi åt tacos
och till efterrätt blev det tårta, morotskaka...
... och kladdkaka. Gott!
Det kom fler folk!
Fina tjejer!
På nedervåningen sjöngs det Singstar
På övervåningen var det dans! Vi dansade från och till i 5 timmar (nån fler än jag som har träningsvärk i låren och vaderna? Hahah)
Här har vi födelsedagsbarnet! Detta var tråkigt nog den enda riktiga bilden jag fick på honom för annars sprang han mest runt och såg till att alla hade det roligt, och det hade vi!

Tid.

Här var det längesedan man var, konstigt nog har statistiken visat på fler läsare än vad jag brukar ha. Konstig ekvation.
I alla fall, ikväll har jag städat (välbehövligt), tränat, fått ett utbrott som gick ut över Elsa men hon skrattade bara för det var så olikt mig (så det slutade med att hon fick mig att jag bli glad igen) och nu sitter jag här och kvällsfikar. Snart ska jag lägga mig i sängen och börja på säsong 2 av How i met your mother!
Igår. B&J, världens bästa syster, hennes gosiga kattunge Ninja och Pocahontas - kan det bli bättre?

Linn

Oj, det där känns så längesen nu!

Idag fyller världens bästa Linn 18 år, grattis på födelsedagen!! ♥ (för fjärde gången nu, hihi!)

Hey you, lovely feeling.

Trots att jag har bara gjort två läxor av fyra så har jag en ovanligt lugn känsla i kroppen, resten tar jag ikväll eller senare i veckan. Sovmorgonen på måndagen ger mig ytterliggare tretton timmar mer med familjen och det är guld värt ♥

So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us




Fotat med mitt nya objektiv Canon EF f/1.8 II.

Hemmakväll ikväll och det kunde inte kännas bättre ♥

Igår


Lina

Den här brullan fyller hela 18 år idag, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Lina!

En tom biograf

Jag saknar min familj.

Monday

For på fotokursen men för andra gången i rad så var den inställd utan att jag och Linnéa fått reda på nåt. Dålig stil tycker jag.
Men men, kvällen blev inte sämre för det för nu ska jag se en film som går på trean. Mysigt!
Kom just på att jag glömde favorittröjan i Lycksele! :(

Snöig hund

Helt sjukt hur mycket det har snöat i Lycksele idag! Men om några timmar sitter jag på en buss på väg 16 mil norrut och det känns faktiskt riktigt bra! Jag gillar vårterminerna i skolan, för då går man mot ljusare tider :)

Fyra nyårsbilder

Eftersom jag inte tog med mig kameran på nyår så har det inte blivit några bilder. Jag hittade nyss lite bilder på Mias och Amandas bloggar.
Det 3 första bilderna är när vi var hos Mia och den sista härliga dansbilden (på Anna, Elsa och Jenny) är när vi var i Annas lägenhet. Kul!

Changed plans

Ändrade planer, det blir det äppelbitar och första säsongen av HIMYM i sängen istället. Men det klagar jag inte på!

Take a moment if you dare, catch yourself a breath of air

Fikade med Elsa och Jenny i 3,5 timmar idag och ikväll tog jag äntligen tag i biologiläxan!
Nu blir det film med familjen, mys!

Jag ler alltid på 1:03


Jag gör väl som alla andra och lägger upp den här. Söt!

Skoterdag

Lite bilder från dagen!
Jag skulle inte påstå att vi var snygga men roligt hade vi!

Utflykt med rosa mjölk

Idag ska jag, Elsa, Jenny och Jenice fara till Elsas stuga för att köra skoter (det kommer bli så kul! Jag är råtaggad!).
Till fika tänkte jag koka varm choklad och när jag öppnade mjölkpaketet ser jag att mjölken är rosa! Jag ropade på mamma som vid tillfället höll på att skratta ihjäl sig, så då förstod jag direkt att det var hennes bus. Hon hade alltså tagit karamellfärg och injicerat det med en spruta! Hahaha, så typiskt mammma att göra så... ;)

Elsa och Johanna

Idag var jag med Elsa och Johanna. Vi spelade cluedo, fikade och pratade om allt och inget. Vi alla tre gick i samma klass från förskolan till sexan, synd bara att Emma inte kunde komma. Men det var riktigt trevligt i alla fall, jag minns knappt senast jag var med Johanna!

Fler


Bakom kameran: Lovisa Johansson
Framför kameran: jag

En lista såhär på kvällskvisten

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag och Jenices natthumor ♥ "Jag kan va en samuraj!!"


Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!

 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Borstade tänderna

 

Det sista du sa högt: "Crille, har du nässprayen?"

 

Det senaste någon sa till dig: Crille svarade nej

 

Vad har du druckit idag: Bara mjölk inser jag nu, haha

 

Vad var det senaste du åt: Tre kaviarmackor

 

Vad var det senaste du köpte: Safariyoghurt, gött!

 

Favoritklädsel: Just nu eftersom det är lov; mjuk tröja och leggings/mjukisbyxor

Förra veckans outfit ;)

 

Favoritlåt just nu: Petter, Veronica Maggio - Längesen. Lite hatkärlek till den faktiskt

Sover du tungt: Nej, verkligen inte!

 

Vad är det för väder hos dig nu: Hmm, det är ganska svart ute så det är lite svårt att se men jag tror att det är molnigt (okej, jag erkänner. Jag orkade inte ens titta åt fönstrets håll, haha)

 

Vad är viktigast för dig: Det låter klyschigt, men; att alla runt omkring mig mår bra. Annars kan jag inte sluta tänka på dom. Och att det finns en Marabou chokladkaka i kylen när man är sådär läskigt chokladsugen! ;)

 

Är du kittlig: Nej, inte på dom vanliga ställena (som hals, fötter, mage) men på på två andra ställen men dom vet bara Elsa och pappa om, hehe

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror på attraktion vid första ögonkastet

 

Drömmer du mardrömmar: Jo, ibland

 

Vad ser du om du tittar till höger: Kuddar, på min "hörnsoffa"

 

Sommarplaner:? Jobba ganska mycket, sola, festa, bada, fara på trästocks!

Trästocks 2010

 

Vad gör dig glad just nu: Att jag ska vara med mina kompisar imorgon och i övermorgon och i överövermorgon osv :D

 

Humör just nu: Blev helt plötsligt glad av den förra frågan, haha

 

Favoritgodis: sura mattor (dom röda) och Geisha

 

Kläder just nu: Snobben-pyjamas.. hihi


Hur många kuddar sover du med: Två, men gärna fler

 

Morgon eller nattmänniska: Oj, gud vad svårt! Nu på lovet har jag börjat med en "somna 3, 4 - vakna 11, halv 12" - rutin, men annars är jag ändå väldigt morgonpigg


Snarkar du: När jag är förkyld (=nu)

 

Stjärntecken: Stolt fisk!

 

Längtar du mest efter just nu: Att bli frisk och att lovet skulle vara flera veckor till!

 


Nedåtgående spiral


November 2010
Min förkylning blir aldrig bättre... Suck.

Fri som en fågel

Igår gick jag och Jenice en promenad in till stan, vi bestämde oss för att köpa nåt gott och det blev safari-yoghurt som vi åt uppe på posttaket (mittemot polishuset, hehe...). Sen gick vi hem till henne och bakade bröd där vid elva, så när jag skulle hem var klockan ända in på småtimmarna så det slutade med att jag sov över hos henne. Väldigt spontan kväll - sånt man bara kan göra på lov. Härligt!

Joinar sjuk-klubben...


Hade tänkt blogga mycket den här helgen men ända sen julafton har jag varit förkyld men det blev värre i förrgår. Jag har ont i lungorna när jag hostar, huvudet bankar och näsan kliar och rinner. Men men...

Planen för kvällen ser i alla fall ut att gå på promenad med Jenice. Med tre tusen klädlager blir det nog finfint det. Hörs! ♥

I´m not the boy that I used to be, this town has got the youth of me

Har en irriterande klump i magen och jag har ingen aning vart den kommer ifrån. Känner att jag skulle vilja lyssna på musik i ett helt svart rum eller att få fota någonting riktigt fint. Linnéas promenad lät som något jag skulle vilja göra ikväll.
Åh Jenice, vi måste fara ut och fota nån dag, annars blir jag galen!

1 januari 2011

God morgon! Först vill jag bara säga att det förra inlägget skulle komma upp 00:00 inatt men det funkade inte så jag fick publicera det nyss. Tråkigt att det krånglade! :(

Gårdagen var i alla fall jätterolig tills där vid två då vi blev trötta. Vi var hos Mia en stund sen for vi vidare till deras klasskompis sen for vi mot isen för att se fyrverkerierna och träffa gamla klasskompisar. Kul!

Idag ska jag fara på badhuset med min kusin och hennes familj.

Tvåtusenelva

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0