MIMMIES.BLOGG.SE

Nu hoppas jag att alla ni som redan följer min blogg även hänger med till min nya bloggadress!

bloglovin
Klicka på knappen här ovan för att följa den via bloglovin'!

Grattis på farsdag!Min helg.

I en hänggunga med en 88:an i handen på ett ställe jag växt upp på, vaknade upp till en sol som smekte frostklädda buskar, tidningsutklipp på naglarna med tjejen jag trivs så jäkla bra med och en film på en liten Mimmie med en mikrofon i handen och stora drömmar.

FROST


Dagens planer: EMA med Jenice iklädd mjukiskläder, middag med mamma och Disney-mys med Rebecca. Vilken dag va! Jag känner mig sådär löjligt glad idag - 11 timmars sömn och en solig morgon gjorde verkligen susen!

20111111

Provade att fara på skolan men illamåendet och balanssinnet svek mig, därför ligger jag nu i sängen och ser på mysiga "Efter Tio". Det blir tidiga bussen hem och förhoppningsvis mår jag bättre ikväll för planerna är att se Idol med några fina tjejer.

There's no half-singing in the shower, you're either a rock star or an opera diva.

Brakfrukost till middag.
Nu ska jag på Zumba med Ronja som för övrigt både fått jobb och lägenhet (som är lika stort som vårt hus!) på en och samma dag, grattis! ♥

Vilken färg har själen, älskling?

Idag var vi på en inspirerande konstutställning som fick mig att vilja börja måla tavlor. Man kanske ska prova och se om man ärvt pappas talang.

Mellanmål

Ägg,-och kaviarmackor, så himlarns gott.

Sjunde november.

Sov alldeles för lite i natt vilket resulterade i att det blev en dålig dag (måste ha mina 8 timmar, annars fungerar inte jag). Tur att färgen på himlen var fin för om den hade varit grå så hade jag gått och lagt mig igen. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, det är ett som är säkert.

Det bästa av två världar.

(Varning för en bildbomb utan dess like)
Fredagens fest:


Lördagens fest:
Båda såg rätt likadana ut - jag hade samma utklädningskläder, fick tatueringar fulla armarna och hade så himla roligt! Enda skillnaden var väl att jag snackade lite med Big Brother-Christian igår haha!

Jag och syster i en Audi

Efter en bilfärd fylld med djupa prat om livet och ett stjärnfall rakt framför våra ögon så är jag framme i lägenheten. Jag pendlar mellan att tycka att det känns så himla skönt och att det känns läskigt att vara ensam igen. Men jag har bestämt för att sluta tänka och istället bara vara.
Nu ska jag se I rymden finns inga känslor och njuta av min Marabou chokladkaka (2 för 29 kr på Konsum, chokladsuget grät av lycka).

Linnéa

Tjejen som måste hålla koll på när klockan blir 11.11 och 22.22, tjejen som får ett konstigt ryckigt öga när hon äter något hon gillar och tjejen som har sånt härligt skratt, den tjejen, fyller äntligen 18 år idag.
Grattis Linnéa! ♥

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Igår från pausen på teatern, som för övrigt var väldigt fin och djup.

Idag hade jag tänkt se en film och bara ligga i sängen men först skulle jag och Ronja bara leka med Nelson lite ute på gräsmattan. Det hela slutade med att han rymde så vi gick omkring och letade honom i skogen i 2,5 timmar (det var precis lika roligt som det låter...). Som tur var så kom till slut en äldre, andfådd man och lämnade över honom till pappa. 
Så, nu ska jag se filmen!

If I'd fall, would you pick me up?

Skönt med fräscha toppar.
Nu ska min familj plus farmor vara lite lite kulturella, vi ska nämligen fara och se teater!

RSS 2.0