Hänger med Jenny, Jenice och Elsa

Just i skrivande stund så ser jag, Jenny, Jenice och Elsa på Fångarna på Fortet. Dom är hemma hos Jenice och har på högtalaren på telefonen.

Försökte hitta en fin bild på oss på Facebook men det fanns bara oseriösa! Hahaha

Bilden är från i våras då jag kom hem till Lycksele för en kväll. Fråga mig inte vad vi gjorde, för vi själva har ingen aning! Men kul hade vi!


Kvällens planering


Ikväll blir det storstädning av lägenheten och lite engelska-plugg. Sedan blir det myskväll framför TV:n eller datorn. Myskläderna är redan på, jag gillart!
Men nu - matlagning!

Nu:



God natt kära vänner! ♥


Fotosugen


Är så galet sugen på att fara ut och fota, men mina kreativa fingrar får nog ta sig an kemiläxan istället. Suck!

Som det ser ut nu så ska jag köpa en 1000D eller en 450D nästnästa helg. Längtar!

Äntligen hemma!


Att åka buss är en väldigt stor del av mitt liv. (Bilden är från i våras)

Nu är jag tillbaks i Skellefteå igen.
Usch, vilken jobbig bussresa det var. Mådde illa nästan hela vägen på grund av att någon random kom och satte sig bredvid mig. Man vill ju inte stirra dem i ansiktet så jag tittade ut genom fönstret så länge att jag kände mig helt snurrig. Jag blev nästan svimfärdig när jag kom ut ur bussen och fick andas frisk luft. Konstigt hur dåligt jag mår av att åka buss ibland, och ibland (de flesta gångerna) så är det jätteskönt att bara sitta där och titta ut.

I alla fall. Jag har en lektion idag och den är bara 55 minuter. Plötsligt fick ordet "måndag" inte lika jobbig innebörd när den ser ut så!

Ikväll ska jag och Marcus se film och äta nåt gott. Det är i alla fall det vi planerade att vi skulle göra. Jag måste fråga honom om några matteuppgifter också.
Om någon vill vara med på våran matte/film-kväll så är det bara att ringa eller smsa! :)

I love this place but it's haunted, without you

Laddade hem Picasa 3 igår så jag provade att redigera lite bilder:

Originalet

Den redigerade. Lade fokusen på maskrosen och suddade ut bakgrunden.

La bara på lite mer färg på solnedgången, för den här bilden är redan så fin. En riktigt fin kväll var det där.

Originalet

Drog lite i skärpan och gjorde den svartvit

Gjorde den mörkare och ökade kontrasten

Här gjorde jag samma sak som på den förra

Ja, det var några.

Och angående rubriken, Amanda Seyfried - Little House. Så fin!

Min lördag

Ni kanske vill veta vad jag gör den här dagen?

Idag var jag och pappa ute i vildmarken med Nelson. Vi letade efter älgspår, vi hittade färska klövavtryck!
Sedan har det inte hänt så mycket. Är så himla trött! Har ingen aning varför, men jag antar att det är för att skolan börjat, kroppen har väl inte hängt med antar jag.

Tanken var att jag skulle vara med Elsa, Elin, Jenice och Jenny ikväll men jag kände att jag ville vara hemma. Så nu ska jag se film med mamma.
Hoppas alla får en fin kväll!

Ni får ingen bild för att filmen börjar nu! ;)

$$$


Igår fick jag min lön - jag fick en chock! Jag har aldrig haft såhär mycket pengar i mitt liv!
Nu ska jag köpa en systemkamera, äntligen!

Wohoo!


Vattenbilder



Hahaha, jo jag hade badat länge ;)



(Helloooo whiteface!)



Badhuset

Ikväll har jag varit på badhuset och tagit kort under vattnet med vår undervattenskamera.



Tog hur många bilder som helst men jag visar dom imorgon. Vet inte varför men jag är så galet trött idag! Somnade nästan i bäbisbassängen, som alltid... ;)
God natt!

Kvällen hos Linn



Sitter i soffan med ögonlock tunga som sten, men innan jag slänger mig på kudden så tänkte jag dela med mig av några bilder som togs ikväll. Jag var hos Linn ända från efter skolan tills klockan tio. Vi såg film, åt chips, tog kort och spelade Wii. Skön kväll :)

Imorgon har vi en lektion. Vet inte om jag ska gilla det eller om jag tycker det känns onödigt. Fast, att sluta halv ett en fredag är väl ändå inte dåligt? :)
God natt!

En sammanfattning om min kväll

Ikväll har jag nog haft en av de skönaste kvällarna på länge. Jag har gjort både nyttigheter och onyttigheter. For ut och sprang en kortis och slängde in en tvätt där efter skolan, men i stora drag kan man säga att jag placerade rumpan på soffan där vid kl 18 och jag sitter fortfarande kvar - skönt!
Nu ska jag nog avrunda här.
God natt!

Slänger in en bild på en fin kväll från i somras. Älskar när himlen är sådär!

Chillit värre

 +  
Äter chips framför Tyra Banks Show. Det kan väl inte bli bättre? ;)

Efter regn kommer solsken



                                                                                                                       Från i somras
Usch, vad det regnar idag.

Marcus

Snart kommer Marcus hit, vi ska göra engelskaläxan och sen ska jag se Fångarna på Fortet

I vintras

Det nya schemat


Här är det nya schemat, mamma och pappa!
Jag börjar kvart över ett på måndagar och slutar tidigt nästan varje dag - inte dåligt! På fredagarna ska vi "ta igen" från olika ämnen så jag vet inte än vilken tid vi kommer sluta då, men troligtvis ändå ganska sent.

Första dagen gick bra! Vi fick engelskaläxa men den ska jag och Marcus göra bort ikväll. Vi hade bild på Balder med lite nytt folk. Det verkade jätteroligt! :D

Imorgon har jag Biologi för första gången, det är också på Balder. Vi får se hur det är. Det är ju imorgon. Idag är idag och just nu är det Christine + godis som gäller!

Sommarlovets sista måndag

Ikväll var jag, Linn, Linnéa, Stina och Marcus på Ainas och åt sommarlovets sista kulglass. Mysigt var det!


Linnéa hade med sig bröd till mig som hennes mamma hade bakat och skickat med. Tack så mycket! Jag har inte smakat det än men det luktar jättegott!

Ett fint brev


Det här brevet hittade jag i en CD-bok som jag lånade av Jenice imorse. Det fick mig att börja gråta på bussen, det var så gulligt!

"Mimmie. Vill bara säga att även om vi inte längre går i samma klass så finns du ALLTID med mig i mitt hjärta. Alltid! Älskar dig villkorslöst /Jenice"

Oj, nu blev jag tårögd igen...! Tack söta du! ♥
Brevet sitter nu på min anslagstavla i hallen för att det ska vara det första och sista jag ser i lägenheten.

Back in town


Heii!
Nu är jag tillbaks i Skellefteå. Ganska deprimerande att komma in till en helt tom lägenhet för att genast börja packa upp och handla. Men jag ska snart installera mina högtalare så då får det leva om lite här!
Vi ser väl när vi träffas ikväll, kanske 6-7 tiden? :) Jag är sugen på att äta nåt gott och hyra film eller äta glass på Ainas bara för att det är sista sommarlovsdagen!

Nu ska jag fortsätta vika kläder. Tjingeling!

Nytt


Kjol 14,50 kr Åhléns

Vet ni? Jag såg på Internet att vi börjar klockan 9.00 på tisdag. En halvtimmes sovmorgon - yeey!

Slapparsöndag

Idag var jag, Ronja och pappa ute med Nelson. Pappa berättade för oss att det finns flera meter långa blommor in i skogen så vi gick på en skogspromenad för att titta på dom. Ärligt talat så trodde jag att han överdrev när han sa "flera meter" men han hade rätt! Fina var de också!

Annars så har jag och hela familjen sett Snabba Cash, faktiskt riktigt bra trots att jag inte brukar gilla svenska filmer.
Jag har haft en hemma-dag hela dagen, dels för att min storebror flyttar till Umeå imorgon och dels för att jag far tillbaks till Skellefteå. Det känns så kul att träffa klassen igen, men den där jobbiga delen med läxor och prov hade jag väl gärna vilja skippa... Men vi får helt enkelt försöka göra pluggkvällarna roliga - något gott att äta brukar hjälpa ;)

Jag vet inte om jag kommer att kunna blogga något mer förrän imorgon eftermiddag. Jag ska packa ner datorn nu för att bussen går i morgon bitti och sen när jag kommer fram ska jag handla och packa upp i lägenheten.
Vi hörs!

Just nu


Jag ska snart möta upp Elsa, Jenice och Elin för att sen dra in mot stan. Det är "en dag på stan" och för ungdomarna innebär det att det finns ett tilllfälle för att festa. Vi ser väl vilka som kommer vara ute ikväll, det blir säkert roligt.
Senare ikväll blir det film hos någon, mys!

Grattis Jenny!


Jenny och Elias blev trea i EM i Tyskland! GRATTIS!
Om ni vill se ett bildspel på dom från i våras, kolla här.

Hon kommer att döda mig när hon ser det här inlägget, hehe...

Beställt

Beställt





Nu har jag äntligen beställt från H&M och Gina! Det var först tänkt att jag skulle köpa halsduken men det blev inte så till slut. Klänningarna kostade 45 kr så jag brydde mig inte om att de var en storlek för stor, med en raksöm eller två blir det nog bra :)
Några av grejerna ska komma nästa vecka. Längtar!

50's


För några dagar sen satt jag & Jenice och lyssnade på musik medan vi gjorde kollage på Polyvore.com. Riktigt rolig sida!

Lycksele










Stranden




Idag var jag, Paulina, Jenice och Elsa på stranden. Vi lekte lekar (varför har vi blivit så barnsliga på sista tiden?) och åt kakor :)

Barnfilm och popcorn i sängen



(hahaha, vadå "nu-ler-vi-för-att-vi-vet-att-kameran-tar-kort-snart"?)

Ikväll har jag varit med Paulina, Jenice, Elsa och Elin. Vi såg Tarzan (åh, så fin film!) och åt popcorn & chokladrutor. Mysig kväll!

Tack för alla fina kommentarer på det förra inlägget. Det värmde!
Ainas låter ju inte helt fel enligt mig ;)


Bara en massa tankar.



Idag är en sån här dag då jag tänker för mycket.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag vill bara att ni ska veta att jag tror inte att den första veckan kommer att gå så lätt. När man har bott hemma i 2,5 månader är det svårt att flytta tillbaks igen. Jag vet att det är svårt för er att förstå men det viktigaste för mig är i alla fall att hålla mig sysselsatt när det är jobbigt. Därför vill jag gärna hitta på nåt på kvällarna nästa vecka, annars blir det som det blev ikväll.
Jag har en dålig ovana att se för långt fram. Jag tänker på vintern, läxor, hemlängtan, diskning, städning och allt sånt som känns jobbigt. Men jag ska bli bättre på att leva i nuet.

Så till er i Skellefteå: jag kommer tillbaks på måndag på dagen, skulle vi kunna träffas på kvällen och njuta av våran sista sommarlovskväll? :) Om ni inte har andra planer såklart. Det skulle kännas mycket lättare för mig att komma tillbaks om jag får träffa lite fint folk. För jag mår bra av er, det ska ni veta :) Om det inte hade varit för att ni är så härliga personer som jag känner att jag kan vara mig själv med, så skulle jag ha flyttat tillbaka för längesen. Så med risk för att låta som jag smörar (vilket jag inte gör, jag är bara tacksam) så vill jag bara berätta att jag är glad över att jag träffat er.
Kram

Elsa & Paulina



Hahaha

Idag har jag varit med Elsa och Paulina. Vi låg på Elsas bakgård och solade :)

Tack för ett par fina dagar!


Idag, den 18e, är det precis ett år sedan jag mötte dessa härliga mäniskor för första gången! Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort...!

Jag vill bara tacka för ett par fina dagar med både skratt och mys! Det gör vi om nästa sommar :D Några kort från min mobil kommer imorgon :)

Ikväll har jag varit med Jenny, Jenice, Elsa, Elin och Elin. Vi for till den ena Elins lägenhet och chillade där. 
Nu vankas sängen, och det ska bli riktigt skönt! God natt!

Att packa

packing
Här är några exempel på vad ni ska packa med till Lycksele! Som jag har skrivit i SMS:et så finns det några täcken men det vore bra om några av er tog med sig det (eller en sovsäck). Kudde vore också bra om ni tog med er.

Längtar tills ni kommer :D


Inför söndagen

Tjoo på er!
Tänkte bara skriva ner lite mer fakta inför söndagen.

Biljetten till Lycksele kostar 90 kr enkeltur (Jag tror att dom har höjt, sämst!)
Till dig Linnéa, vi har köpt en låglaktosmjölk till dig, men det kanske ändå är bra om du har med dig dina mjölktabletter. Till Frida, så har vi majsbröden till tacos hemma men vi har inget glutenbröd till frukosten, men du sa väl att du skulle ha med det? :)

Idag skrev Marcus till mig och frågade om Elias fick följa och jag sa ja, så han ska också med :)

Sen till sängproblemet: Det finns ju som sagt tre sängar. En enkelsäng, en 120 och en dubbelsäng. Vi får väl se hur vi sover men de som har en luftmaddrass kan ju gärna ta med den. Vi har en pump. 

Och till sist så kan jag ju berätta att badparken ska ha öppet hela veckan! :)


"Varför tog det sex år för oss att se varandra?"

adcf

En klippa nedanför ett berg. En mörk himmel. Ett trasigt trafikljus på andra sidan älven. Två stjärnfall inom loppet av tio minuter. Chips och godis för 63.50. Råttor i vassen bredvid. Vindstilla vatten. En fin vän.
En fin kväll ♥

Galen Panna


Fr vänster Jenny, Elsa, Elin, jag, Jenice

Idag spelade vi Galen Panna, igen. Man ser så rolig ut när man har det där pannbandet och korten i pannan!

Snurr i bollen

Den här filmen är från igår då vi kom på att vi skulle fara på stan för att kolla hur mycket folk det var. Det var väldigt dött kan man ju säga, så då passade vi på att vara lite barnsliga. Vi gungade på gunghästarna och snurrade så länge att vi blev så yra att vi inte kunde stå. Minns ni när man alltid gjorde det när man var liten?
Varför slutade man? Det är ju jätteroligt!
(Ni kanske måste sänka ljudet lite)


Stackars Elsa som for in i skyltglaset! Hahaha!

Ni borde prova, det är otroligt underskattat! :D

Hemma igen

Kom just hem från en myskväll med Jenny, Jenice och Elsa. Vi åt på frasses och sen for vi hem till Elsa för att sitta på hennes bakgård och spela Galen Panna (roligt spel!) framför elden. Myspys!
Nu borde jag verkligen gå och lägga mig, med tanke på att jag och mamma ska upp om några timmar för att fara och handla mat inför eran (Skelleftebornas) ankomst :)

Jennys kommentar när vi fick upp den här pytte-brasan: "Nu jävlar, brinner det!!"


I think I lost track of time

Ikväll var jag med Jenice, Evelina och Jenny.

Vi satt på klippan nedan för Korpberget


Evelina

Sedan gick vi hem till Eve för att se The Last Song. Riktigt fin film!




På hemvägen gjorde jag och Jenny något riktigt busigt mitt i rondellen. Mer säger jag inte... ;)


Och såhär fint var det när vi gick tillbaks över bron igen.
Jag älskar när det inte spelar någon roll vad klockan är, för man har sommarlov. Helt enkelt.

Nu ska jag sova. Hoppas ni sover gott i era sängar!

Lite uppdatering om mina senaste dagar

Tänkte bara uppdatera er om vad jag har gjort de senaste dagarna:

På söndagkvällen var jag med Mia och Jenice. Vi såg Sex and the City 2. Den var ingen besvikelse, riktigt bra faktiskt, fast ettan var bättre. Det enda dåliga var att den är så lång! 2.5 timmar är lite drygt...


Igår såg jag och Jenny It's Complicated - roligare film får man leta efter!


Och idag har jag varit på stan med Jenny, vi tjuvprovade läppstift och provade "läckra" skor:


Nu ikväll blir det till att vara med lite fint folk. Hörs!


Nytt


Läppstift 60 kr
(Det är mer korall/rosa än vad det ser ut på bilden)

Målar




Just nu sitter jag i en stor röd overall och målar Nelsons rum medan jag lyssnar på Regina Spektor. Vi får se hur väggarna blir, jag har inte bestämt mig om jag ska måla på fri hand eller inte... Hmm.

Three little birds sat on my window, and they told me I don't need to worry


It's over!

Det är över! Finito! Done! Sista jobbdagen är avklarad och i slutet av augusti är jag ett femsiffrigt tal rikare. Inte dåligt enligt mig :D

Nu ska jag duscha (trots att jag egentligen har duschat hela dagen - hujedamig vad det har regnat!) och sen blir det myskväll. Mamma har laddat ner It's Compicated och familjen sitter just nu i vardagsrummet och skrattar högt, så det blir nog den + något gott - såklart! :)

Slänger in en bild på hela familjen från 2008 då vi for till Cypern.

Pics från dagen



Ronja och jag. Jag är den enda i min familj som får lockigt hår när det är blött, det syns väldigt tydligt här.


Våran brorsa jobbar här (Han till höger i gult)


Sedan började jag leka lite med macroinställningen på kameran..



*stolt fotograf!* :)

Ronja somnade på filten

Det var min dag!
Nu ikväll ska jag nog vara med Elsa, vi ska kanske se The Last Song och äta gott. Det låter bra i mina öron.
Puss!

---> badparken <---


Nu sticker jag och syrran till badparken! 22 grader i skuggan är ju inte helt fel...!

Ha en bra dag alihopa :)


You are my sweetest downfall



Igår, Furuvikkstranden


Precis som det ska vara




Idag

Att hoppa studsmatta i bikini, det är sommar för mig!

Juli genom min mobilkamera

Det här är mitt Juli 2010! Från den första Juli till den sista.

Jag och Jenice for på stan för att prova de fulaste kläderna vi kunde hitta i hela Lindex.

vi hade råkat tagit på oss likadana kläder, dagen till ära.

Min klänning såg ut som en nittiotalsklänning med ett fult tryck på (vem köper sånt nu?) och Jenices var finare på än vad vi hade trott. (Vi hittade fulare kläder än det här men jag kan inte visa er dom bilderna, ni skulle få mardrömmar)

Jag for på stranden med Elsa och Jenice


Jag for till Jenice direkt från jobbet, vi försökte stå på armbågarna i hennes säng. Jag var fortfarande klädd i jobbarkläderna, så bråttom hade jag till henne.


Jag, Elsa, Evelina och Jenny satt på klippstranden vid korpberget och chillade. Olivia kom senare.


Jag skjutsade hem Elsa på cykeln, trots att det brukar vara ombytta roller


Mamma och pappa for till stugan så jag och mina syskon var själva hemma. Här hittade de två spindlar som de ville se fightas i ett glas.


Jag och Jenice lagade pannkakor i galen hetta



(ni förstår väl att vi är oseriösa när vi poserar sådär? ;) )

Det regnade så jag fick lockigt hår


Jag gosade med min katt


Det blev varmt och soligt igen


Så jag for på stranden för ett kvällsdopp med Elsa



Jag och Elsa såg Dear John fem dagar i rad




Jag, Jenny, Jenice och Elsa serverade på ett bröllop:

Vi skulle ha vitt upptill och svart nertill. J och J kom i likadana skor, likadana jeansjackor och nästan likadana linnen, haha!


Jenny skulle servera brudparet

Jag och Elsa kramades i diskrummet. Vi spenderade den mesta tiden där eftersom det blir mycket disk efter 60 pers.

Brudparet

Såhär fint var det när jag cyklade hem strax före tolv

Jag for till min sommarstuga



Nelson fyllde fyra månader


Jag, Jenice och Jenny lyssnade på flummig musik och åt chokladbollar


Jag och Jenice busade på Ica


Sedan köpte vi ekologisk mjölk och mörk choklad och satte oss vid rondellen för att titta på bilar. Mjölken drack vi direkt ur förpackningen

Sedan kom Jenny. Då satte vi oss på klippan för att sola lite.

Jag jobbade mycket


Jag jobbade med min förra klasskompis Felicia. Vi gick i samma klass i tio år.
Vi tog kort på varann och låtsades vara modeller på jobbtid. Jobbet blir så mycket roligare då ;)

Jag skulle till Trästocksfestivalen och var såhär glad var jag för det dagen före!



Trästocks

Melissa Horn!

Jenice, Jenny, Linn, Marcus, jag, Lina och Linnéa åt kulglass på Ainas

Jonathan Johansson tror jag att han hette

Vi åkte Mustang till Morö Backe för att äta middag

Julia, Lina, Marcus, Sandra och hennes pokjväns armar ;)

Jag och Elsa spejade på Jenny och Jenice vid Korpberget.


Jag och Jenice lagade pannkakor igen


Jag, mamma och Ida åkte Mustang till Ica


Nelson tyckte det var så varmt att han la sig i badkaret för att svalka sig


Ja, det var allt. Hoppas ni tyckte det var roligt att kolla igenom :)
Ha det!

Info om eran Lyckseletripp

Nu tänkte jag ta tag i det här så vi ser till att det blir av!

Så här ser det ut hittills:

SÖNDAGEN DEN 15E AUGUSTI:
går busslinjen 32 klockan 14:45. Ni är framme klockan 17:05 på Lycksele busstation. Då står jag och väntar på er. Sen åker vi bil (vi måste splitta upp oss i två bilar, ni är ju så många ;D) hem till mig för att äta middag.
Tycker alla om grillat kött med pommes frites eller bakad potatis eller något liknande? Var ärliga :)

Sen på kvällen ser vi väl vad vi gör. Kanske spelar volleyboll/kubb/krocket/hoppar studsmatta/chillar eller nåt sånt på min gräsmatta.

Sen ska vi sova i min mormor och morfars hus (dom är i sommarstugan då så vi är själva.) Fatta hur roligt det kommer vara att bli att sova där allihopa utan någon vuxen?! Crazy! ;)
Det finns några sängar (en 120, en 160 och en 90) men personligen tycker ju jag att det blir roligare om vi alla sover på golvet i vardagsrummet. Vad tycker ni? Har ni nån luftmadrass?

MÅNDAGEN:
Vi kommer äta frukost hos mormor och morfar.
på dagen vet jag inte vad vi ska göra. Fara på djurparken, ha en picknick på korpberget, cykla runt i stan, fara till stranden, fara på badhuset?

Sen till middag föreslog mamma tacos, tycker alla om tacos?

På kvällen vet jag inte heller vad vi gör. Kanske far ner till stranden och badar, sjunger singstar hos mormor/morfar, spelar kort eller nåt annat kul :)

TISDAGEN:
på dagen vet jag inte heller, kanske något av de föregående förslagen. Vi får väl se :)

Bussen på tisdagen går klockan 16:15 och ni är framme 18:25.

Så, nu vill jag veta:
Tycker ni om grillat och tacos?
Är ni allergiska mot nåt?
Vad äter ni till frukost? mackor, fil, müsli, flingor m.m? 
Har ni nån luftmadrass (jag har en eller två madrasser att låna ut förresten) eller ska vi sova i sovrummen?
Vill ni träffa mina kompisar eller vill ni att vi ska va själva?
Ni får gärna berätta vad ni vill göra här, säg till om något av mina förslag låter bra :)
Puss och kram ♥



Den här infon är ju inte så rolig för er nya läsare, men om ni kikar in här i morgon så kommer ett definitvt roligare inlägg än det här. Välkommen :)

Vet ni vad jag just kom på...


+


...om två veckor är ni här i Lycksele! :D

Jag tänker skriva ett inlägg senare idag eller imorgon för att reda ut lite praktiska saker som t.ex vilken buss ni ska ta, vart vi ska sova, vad ni vill göra m.m.

Visst gjorde jag ett fint  "kollage"? ;)

En måndagkväll

Från kvällen:

Jag tror att Mia tyckte det var gott med milkshake ;)

så såg det ut när jag cyklade hem

Det här gjorde mig lite deprimerad - dom har börjat tända gatulysena längs vägen.

Imorgon är det nästsista dagen jag jobbar! Det känns  f a n t a s t i s k t  vill jag lova! 
Go natt!

Mot Frasses!


Bilden är från igår då jag och Jenice var på väg till Statoil för att möta Elsa och Jenny. Sedan satt vi där i två timmar och bara pratade, precis så som det ska vara när man är med sina bästa vänner ♥

Nu ska jag duscha och sen blir det en cykeltur till andra sidan älven för att äta en stripsmeny på Frasses (eller som vi säger: Fraa) med ovan nämnda tjejer.
Gött mos!

RSS 2.0