Tre




Bilder från Frida

Dagsfärska bilder från lunchrasten och från kvällens matchkollande, blev tyvärr förlust för Daniels lag. Men vi på läktaren mådde rätt bra med våra godispåsar och fint sällskap.
Jag tycker så mycket om mina bröder! ♥


20110429



Kvällen ska spenderas med folket ovan för att heja på Daniel (i mitten på översta bilden) som har fotbollsmatch ikväll, heja heja!

Ikväll

Ikväll har jag och syster hälsat på kusinen när hon red i stallet, oj vad duktig hon var! På väg ut från stallet fick vi syn på en häst med heltäckande ansiktsmask, det såg rätt roligt ut haha.
Nu ska jag sova och imorgon är det fredag!

If we crawl till we can walk again, then we'll run until we're strong enough to jump, then we'll fly until there is no end

Förra veckan
Lyssnat på musik
Ätit gröt
Diskat
Klarat fas A för andra gången - skönt!
Och helt plötsligt var klockan för mycket och nu börjar Greys Anatomy.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort, du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Jag har väntat efter den här dagen sen februari och nu är hennes skiva här! Vissa låtar tyckte jag var skräp men de flesta var så jäkla bra, älskar speciellt Satan i gatan och Snälla bli min.

Lillan

Idag fyller bruden till höger 18 år! 

Grattis på födelsedagen, fina du ♥
I helgen firar vi, big time! ;)

Fotopromenad



Tre bilder från kvällens promenad.

Sleep tight


Tänkte bara snabbt säga god natt till alla er där ute. Imorgon bitti har jag körlektion så jag kommer missa designen men eftersom man tar ansvar för sitt eget arbete så får jag se till att jobba igen det sen.
Hoppas ni sover riktigt gott inatt!

Du var Aprilhimlen

Jag kan inte minnas att jag brukar hoppa studsmatta, vara iklädd shorts och äta glass för att svalka sig redan i April, men jag gillar det. Helt klart.

Och angående rubriken - Håkan - Aprilhimlen (lyssnar på den nu faktiskt)

Två bildspel från igår

make avataranimated gif maker

Precis under Karlavagnen

Kubb, grillning, Galenpanna, Alias, skratt, stjärnklart och dåliga förlorare kan summera kvällen rätt bra. Bättre söndag kan man ju inte ha!

Hej och hejdå

Kikar in här snabbt för att säga att helgen har varit superduperbra och nu ska jag vidare till Elsa för grillning och kubb med några tjejer. Ha det bäst!
Förresten - vädret?! :D

Tjock och lycklig


Sitter på farmors altan och solar. Vi har just grillat korv och ätit ostkrokar och mackor men redan nu ber farmor mig att hjälpa till med att börja laga middagen. Man äter hela tiden här haha.

Bilder från systemkameran kommer när jag är hemma.

Mot Lillögda

Nu ska vi ta vårt pickopack och fara till farmor! Jag ser framemot en helg med släkten, massor av gottigott och spelkvällar. Som det brukar se ut.

En söt bild på farmor i höstas när det sprang en råtta på golvet, hahah.

We are young, let's run free

Ikväll fick jag och Jenice fick agera VIP-kunder och prova på Elsas spinningpass (hon ska bli spinningledare) före alla andra, sedan satt vi kvar alla tre och bara pratade i träningsrummet i över en timme. När vi kom hem bjöd Elsa mig över till henne för lite kvällsfika, lite spontant sådär.
Fin himmel ikväll också

Guess who's back?

Hade körlektion imorse och skulle svänga in på parkeringen vid polishuset för att öva på fickparkering, och helt plötsligt står hon där!
Min Sandy är tillbaka, lycka!!

Onsdag

Jag har så roligt med den här tjejen!

Milo




Hur söt är inte min grannes hund?!

Sist var himlen vit som papp


Lapar sol, lyssnar på Melissa Horn och dricker (en alldeles för varm) varm choklad. Har det bra helt enkelt.

I'm driving one of your cars, ooohoohoo

Surprise, surprise - idag har jag tagit min första körlektion!
Herregud, ni skulle ha sett hur nervös jag var! Förutom att jag höll på att svänga in i en stolpe (hahaha) så allt gick allt bättre än vad jag hade trott, han tyckte att jag var en lugn och säker förare så jag är nöjd.

Jag körde över den här grenen inne i stan men den råkade fastna under bilen. Den satt så länge och lät så mycket när jag körde att vi till slut började skratta. Hela vägen hem följde den mig!

17 April

Kan ärligt talat inte minnas när jag sist hade en sån här dålig dag!
Ingenting har gått bra och jag känner mig allmänt sur och arg. Min hjärna är helt koko efter att ha pluggat körkortsteori i flera timmar nu så jag tog en paus och avreagerade mig på det här spelet istället. Klicka på "play" och sen "OK", sen är det bara att banka och slå på. Det funkar faktiskt, haha...

Jag behöver dig

Kom tillbaks från Stockholm nu!!

Vars är du Sandy?!

MIN ÄLSKADE ROSA FINA CYKEL BLEV STULEN IKVÄLL. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :(

Mot oändligheten och vidare!

Nu ska jag sätta mig på min rosa cykel och trampa vidare mot Jenice. Tanken var att vi skulle chilla men det kanske blir hottan eftersom det är gratis inträde mellan 22 och 23. Jag tar med mig ett partylinne i väskan men vi får se helt enkelt. Ha det bäst!

Breakfast

Min frukost imorse - naturell yoghurt, vaniljkesella, äpple, hasselnötskärnor, mandlar, solroskärnor, kanel, kakao och socker. Slog på stort!

Idag har jag varit effektiv:
♣ vaknade halv nio
♣ åt frukost
♣ pluggade körkortsteori
♣ övningskörde
♣ gick ut på en timmes promenad med mamma och Nelson

Nu ska jag äta tårta och fortsätta med punkt tre.

Ikväll

Det blir jag, en påse chips och speldosan ikväll - SIMS!! Som jag har längtat!

Mina första par

Perfektion.
(Sen att jag fick dom för 494 kr var ju inte heller fy skam)

Onsdag

Direkt efter skolan så lade jag och Ronja oss och solade i lasarettsbacken med kladdkaka och musik, om ni vill se en videoblogg på det så klicka här.
Nu ser jag Greys och njuter lite av att vi börjar klockan 12 imorgon, härligt härligt.
I måndags

Strandpromenaden


20110411

Ikväll har jag och fröken Forssell varit ute och fotat i solnedgången. Bilder kommer imorgon för nu ska jag se en film. God natt!

Ja ba måå


Frida


Idag fyller min vän Frida 18 år!

Frida gillar när det är extrapris på lösviktsgodis på Kvantum, är väldigt söt när hon blir generad och GÅR OFTA LÖS PÅ CAPS LOCK-KNAPPEN när hon skriver ;) hahah

Grattis på födelsedagen Fridolf!! ♥


Ett litet stort steg

Igår klarade jag Fas A (ÄNTLIGEN!!) och nu har jag bokat mina tre första körlektioner. Den första äger rum i början på påsklovet, jag är så nervös redan! Det känns så skönt att jag äntligen har tagit tag i det här, har haft så mycket i skolan men nu tror jag verkligen att jag kan satsa på det här och hoppas på att ha körkortet i Juni i alla fall!

Hahaha, känner mig så stolt över min finfina paintteckning.. ;)

3

Tre bilder från dagens långpromenad!

Igår

Gårdagen var super! Som bilden visar så befann vi oss mest på dansgolvet - da place 2 b lixom. Nu längtar jag tills i Maj då Mollys öppnar igen! :D

Fre

Igår och nyss
Tur att man har bättre och sämre dagar säger jag bara! ;)

Nu drar jag till Lina för lite förfest och sen Mollys!

Nytt

♦ T-shirt (halvt genomskinlig) Gina Tricot
♦ Ring Gina Tricot
♦ Nagellack Depend

Soffmys


För tillfället har jag det rätt bra med Tessy på magen framför ett avsnitt av Christine, men snart ska jag ta tag i mig själv och börja plugga biologi. Inte riktigt fullt lika roligt...

Förresten, är jag inte duktig som går till Konsum för att köpa hundben istället för att köpa en chokladkaka? Stolt matte! Hihi

Ronja skrattar alltid åt mina sockar...

... Jag förstår inte varför.

Tisdag

Trodde att den här kvällen skulle bli jobbig eftersom den till mesta dels skulle bestå utav plugg, men jag lyckades få in allt ifrån plugg till dator, diska, springtur med Tessy, Desperate Housewives och Big Brother. Ganska nöjd ändå.

Mamma och morfar

Idag fyller min älskade mamma år, grattis på födelsedagen mamma!

Förra veckan fyllde även min morfar år och det måste ju också firas på bloggen! Grattis i efterskott morfar!

Tessy

Jag och Ronja ska vara hundvakt åt den här tösen en hel vecka framåt och hittills har allt funkat finfint!

CRM

Sitter just nu i bussen och för första gången på riktigt länge så kändes det jobbigt att fara hemifrån. Jag tror att det beror på att hela min helg var så bra! Fast om jag ska utse någon dag som var bäst så måste jag nog säga fredagen då jag, Ronja, Crille och Sofie såg Big Brother och spelade Galen Panna ända in på lilltimmen. Det är så roligt att vara hemma när alla vi syskon är samlade!

Det här bildspelet är från förra gången då vi alla syskon var hemma samtidigt, vi spelade Galen Panna även då. Skitroligt spel! (Och som ni ser så höll vi på att tapetsera om i köket)

Sunday

En helt vanlig söndag idag - plugg, datorn, äta och TVn.

20110402


Nu ska jag dra till fröken Fransson för lite go'mat och gottigott!

Efter hela fem dagar utan varandra så har vi äntligen återförenats igen, jag och min älskade Volumaster...

Friday, I'm in love

Ikväll ska jag ha fredagsmys med familjen ♥
Hörs!

RSS 2.0